Nieuws

WIJ BLIJVEN OPEN!

Op 14 december maakte minister president Rutte tijdens zijn toespraak over de lockdown-maatregelen bekend dat fysiotherapiepraktijken open kunnen blijven en kunnen doorgaan met het behandelen van patiënten tijdens de afgekondigde lockdown-periode. Wij hanteren (nog steeds) alle veiligheidsmaatregelen zoals we vanaf mei 2020 al doen.

Mondkapje

In verband met de verder aangescherpte maatregelen tegen het Corona-virus vragen wij om bij het bezoeken van de praktijk altijd een mondkapje te dragen. Wij dragen ook een mondkapje, maken na elke behandeling de behandelkamer schoon en ventileren constant de wachtkamer, oefenzaal en behandelkamers. #Samentegencorona

October 4, 2020

Corona-update

Wij zijn open! Voor uw en onze eigen veiligheid werken wij altijd met mondmasker en handschoenen. Wij vragen u om zelf een grote handdoek/badlaken mee te nemen en niet te vroeg aanwezig te zijn. Dit voorkomt drukte in de wachtkamer. Bij binnenkomst kunt u uw handen desinfecteren. De voordeur zal altijd open blijven staan om de ventilatie te waarborgen. Dit geldt ook voor de ramen op de kamers. Binnenkomst in de praktijk is alleen op afspraak. Heeft u geen afspraak maar wilt u ons wel spreken dan kunt u ons bellen op 033-4721192 of mailen op info@fysioliendert.nl. Wij zijn blij dat we weer kunnen behandelen. We zien u graag in de praktijk!

May 17, 2020

Technische storing

Wegens een defecte glasvezelkabel zijn wij van donderdag 30 januari 10.15 uur tot en met donderdag 6 februari telefonisch niet bereikbaar geweest op onze vaste telefoon. Inmiddels werkt alles weer prima, dus u kunt ons gewoon weer bellen! Onze excuses voor het ongemak.

January 30, 2020

Sinds 1 april 2019 nieuwe maatschap, nieuwe naam!

Vanaf 1 april is de maatschap veranderd. Paul Leenknegt is met pensioen gegaan en Brenda, Riemkje en Petra hebben zijn plek in de maatschap overgenomen. Sindsdien voeren we ook een mooie nieuwe naam: FysioLiendert! De kwaliteit en service blijven zoals u van ons gewend bent. Met heel veel enthousiasme gaan wij samen op weg naar een mooie toekomst!

April 1, 2019