GOED OM TE WETEN

Mijn afspraak

Hoe werkt het?

Intake en onderzoek
Om een duidelijk beeld van uw klachten te krijgen stellen we u bij de eerste afspraak wat vragen en doen we een uitgebreid lichamelijk onderzoek.

Opstellen behandelplan op maat
Aan de hand van uw hulpvraag stellen we een behandelplan op. Dit behandelplan past bij uw persoonlijke situatie en is gericht op het doel dat u wilt bereiken.

Behandeling en evaluatie
Tijdens de behandelingen blijven we samen evalueren over de voortgang van uw behandeltraject.

Overleg met de arts
Indien nodig en met uw toestemming kunnen wij overleggen met uw huisarts, medisch specialist en/of eventueel een andere discipline.

Coaching zelfstandig onderhouden van resultaat
Tijdens de behandelingen geven wij u ook de tools om te voorkomen dat de klacht weer terugkomt in de toekomst. Zelfstandigheid en controle vinden wij heel belangrijk.

Met meer vertrouwen bewegen
Als u weer goed kunt bewegen kunt u beter omgaan met de uitdagingen van het leven en werkt u op een positieve manier aan uw gezondheid!

Uw afspraak

Wanneer u een afspraak heeft bij FysioLiendert duurt uw behandeling gemiddeld 25 minuten. Daarnaast gebruiken wij 5 à 10 minuten voor administratie en verslaglegging. Het wordt op prijs gesteld wanneer u een eigen handdoek meeneemt naar uw behandeling. Bent u deze vergeten, dan is het mogelijk er een van de praktijk te lenen.

Afmelding

Indien u bij verhindering tenminste 24 uur van te voren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.