Lees hier over onze laatste corona-maatregelen
PERSOONLIJKE EN KWALITATIEVE ZORG

Al meer dan 25 jaar een begrip in Amersfoort.

Wij staan graag voor u klaar!

FysioLiendert is een bekende praktijk met een enthousiast team waarbij met aandacht en zorg wordt gekeken wat de beste behandeling voor u is. De praktijk is opgericht in 1991 en ondertussen uitgegroeid tot een begrip in Amersfoort. De sympathieke therapeuten hebben zich in de loop der jaren persoonlijk ontwikkeld waardoor er veel kennis aanwezig is in deze praktijk. Waar nodig nemen we contact op met de huisarts, medisch specialist of anderen disciplines. Samen met Femke Vos, oefentherapeut Cesar, hebben we alles in huis voor een behandeling op maat.

" Het leven is als het berijden van een fiets.
Om je evenwicht te houden, moet je in beweging blijven."

(Albert Einstein)
Fysiotherapeuten

Ons team van 4 fysiotherapeuten heeft samen al meer dan 100 jaar ervaring in het vak. Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in diverse soorten klachten en de daarbij behorende behandelmethodes. Elke situatie is anders daarom worden onze behandelplannen samen met u op maat samengesteld.

Bent u geïnteresseerd in FysioLiendert? Neem dan contact met ons op, of schrijf gemakkelijk online in.

Neem Contact Op
Vergoedingen

Sinds 2006 is er geen verwijzing meer nodig om bij een fysiotherapeut terecht te kunnen.

Fysiotherapie (en specialisaties) zijn voor het grootste deel uit de basisverzekering gehaald. Dat betekent dat u in de meeste gevallen aangewezen bent op uw aanvullende verzekering. De zorgverzekeraars hebben verschillende polissen voor de aanvullende verzekeringen uitgegeven. Het is raadzaam na te gaan hoe u verzekerd bent en welke vergoeding voor fysiotherapie (en zijn specialisaties) is opgenomen in uw polis.

Kinderen tot 18 jaar hebben altijd uit de basisverzekering recht op 18 behandelingen per jaar.

Nieuw sinds 1 januari 2018 is dat als u artrose in uw knie of heup heeft, u de eerste 12 behandelingen vergoed kunt krijgen uit de basisverzekering. Let wel deze behandelingen worden wel met uw wettelijk verplicht eigen risico verrekend.

FysioLiendert heeft met alle Nederlandse zorgverzekeraars een contract afgesloten. Indien wij geen contract hebben afgesloten met uw zorgverzekeraar, bijvoorbeeld omdat u in het buitenland verzekerd bent, krijgt u zelf een nota, die u aan ons overmaakt. Daarna kunt u deze nota indienen bij uw zorgverzekeraar. De vergoeding is afhankelijk van uw zorgverzekeraar.

Heeft u vragen met betrekking tot de vergoeding van een eventuele behandeling? Neem gerust contact met ons op.

Voor een dagelijks leven zonder beperkingen!
Kwalitatief goede zorg!

Onze fysiotherapeuten zijn ingeschreven in het BIG-register en in het Centraal Kwaliteits Register(sport)fysiotherapie. Door jaarlijks bij- en nascholingen te volgen zijn onze fysiotherapeuten altijd op de hoogte van de nieuwste inzichten en technieken binnen het vakgebied. Om onze dienstverlening blijvend te optimaliseren ontvangt u na de laatste behandeling een vragenlijst waarin u anoniem uw mening kunt geven over onze praktijk. Uw deelname hieraan wordt zeer gewaardeerd. Wenst u geen vragenlijst te ontvangen, dan kunt u dit aangeven bij uw behandelend fysiotherapeut.